Comedy Night

Comedy Night

Vanaf september: Iedere 3e maandag van de maand op de VU campus (Zuidas)!

Iedere derde maandag van de maand duik je bij The Basket in de fascinerende wereld van stand-up comedy en cabaret met aanstormend en gevestigd talent uit binnen- en buitenland. Een microfoon, grappen in razend tempo, lekkere drankjes en het publiek. Met deze ingrediënten bezorgen comedians en een MC een geweldige avond.

Een biertje, muziek, vrienden, studiegenoten of collega’s en een aantal steengoede comedians: een prima maandagavond op de campus dachten wij zo. Want zeg nou zelf… “Comedy Night op maandag, dat breekt zo lekker de week!”

Wie er precies komen houden we nog even geheim maar dat de grappen messcherp, inventief, vreemd, maar altijd hilarisch zijn kunnen we alvast verklappen. Want dat is waar stand-up om draait: de grap!

Blijf je vooraf gezellig eten? Reserveer dan een tafel. Voor een gezellige avond kan je gewoon binnenlopen tegen de klok van 8 uur.
Zien we je de derde maandag van de maand?

Locatie: The Basket Amsterdam
Data: 18-9-2017, 16-10-2017, 20-11-2017
Tijd: 20.00 uur
Toegang: € 5,- p.p.

Menukaart

Eten en drinken bij The Basket is altijd een feestje. De keuken is geopend van 11.00 tot 21.00 uur. Geniet van de beroemde Basketburger, een frisse maaltijdsalade of een van de andere lunch- en dinergerechten. Bekijk hier onze menukaart.

Openingstijden

The Basket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. In het weekend is The Basket exclusief af te huren voor besloten partijen. Iets te vieren? Bekijk onze mogelijkheden.