Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
14
apr

Kok gezocht

Bedrijfsleider Paul is op zoek naar een (basis) kok

Locatie: The Basket Amsterdam
Plaats: Amsterdam
Uren: 36 uur

Over ons…
The Basket Amsterdam is 1 van onze 9 mooie locaties. Grand Café The Basket Amsterdam is de plek bij uitstek voor een zakelijke groepslunch, buffet, personeelsfeest, bruiloft of promotieborrel. Daarnaast is The Basket Amsterdam een populaire locatie voor groepsdiners en gezellige borrels, tevens geopend voor koffie, lunch en diner. The Basket is open van maandag t/m vrijdag en in het weekend exclusief af te huren voor feesten, bruiloften en partijen.

Onze missie & visie…
Met plezier horeca bedrijven waardoor we de gast het hoogste niveau van gastvrijheid en kwaliteit bieden & de eerste keuze zijn voor gasten en medewerkers in horeca in (Midden-) Nederland.

We vragen natuurlijk wel iets van onze nieuwe collega…
Namelijk iemand die bevlogen, hartelijk en gastvrij is, met andere woorden jij hebt een BHG hart! En jij kan, zonder uitleg, inschatten wat er van jou wordt verwacht in deze mooie functie. Naast Chef kok Nethaneel, draag jij je steentje bij aan het gezellige en vakkundige team.

Als medewerker van BHG…

  • Zorg je voor een energieke werkhouding en een glimlach
  • Ken je het product
  • Besteed je zorg aan de zaak
  • Bij onvrede; toon je begrip
  • En… heb je plezier in jouw werk!

Dit zoeken wij speciaal voor deze functie…
Je hebt de benodigde papieren en aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Je weet heerlijke smaken te combineren en je houdt je werkomgeving schoon waarbij je HACCP hanteert. Daarnaast heb je natuurlijk passie voor het kookvak.

Bekijk dan hier de vacature en solliciteer!