30 seconds

beschouw jij jezelf als de ultieme 30 Seconds koning(in)?

Ben jij altijd super fanatiek in bordspellen en vooral tijdens een potje 30 Seconds? Dan kun je nu iedere maand deelnemen aan 30 Seconds bij The Basket op de VU Campus in Amsterdam.

Direct aanmelden

Heb jij ook maar 30 seconden nodig en doe jij er alles aan om te winnen? Houd dan iedere 2e maandag van de maand vrij in je agenda, want dan is het tijd voor het pijlsnelle partyspel in The Basket Amsterdam. Verzamel snel je beste vriend(in), showbizzkenner of wandelende encyclopedie bij elkaar en meld jullie aan.

Wat is 30 Seconds?
Twee, drie of vier teams strijden tegen elkaar. Om de beurt pakt een speler uit een team een kaartje en moet vijf bekende personen, instanties, gebeurtenissen of andere wetenswaardigheden beschrijven en omschrijven. Dit moet je doen zonder de naam, letterlijke vertalingen, en rijmwoorden te noemen. Een hele uitdaging om 5 namen en woorden binnen 30 seconden te raden en dat zonder te veel ‘uhhhs’ en ‘ummms’ te laten vallen!

“Het heeft deels met geluk en deels met algemene kennis te maken. Als het goed gaat en iemand je snapt, dan gaat het als een speer!”

Good to know:

  • Iedere 2e maandag van de maand (vanaf januari 2019)
  • 19:30 – 22:00
  • Maximaal 32 teams (van 2 personen)
  • 3 rondes
  • Inschrijfgeld 2,- p.p.

Het spelschema en de spelregels worden op de avond zelf besproken. Zodat daar geen misverstanden over ontstaan (vals spelen heeft dus geen zin ;-)). We zorgen voor fantastische prijzen en het betreft een toernooi, dus aan het eind van het studiejaar hebben we een uiteindelijke winnaar! Veel succes met oefenen!

Aanmelden
Zelf meedoen? Dat kan via onderstaand formulier! Doe dit wel op tijd want er is een beperkte plek en vol = vol.

Locatie:

De Boelelaan 1109-b
1081 HV Amsterdam

Aanmelden


Speeldatum


Tussenstand

Hier vind je de laatste uitslagen van 30 Seconds bij The Basket.

Tussenstand

Spelregels

In de week voorafgaand aan het evenement vind je hier de spelregels.

Uitleg & Spelregels

Speeldata

Binnenkort vind je hier het speelschema van 2019.

Bekijk het speelschema