30 seconds

beschouw jij jezelf als de ultieme 30 Seconds koning(in)?

Ben jij altijd super fanatiek in bordspellen en vooral tijdens een potje 30 Seconds? Dan kun je je nu opgeven voor de tweede editie 30 Seconds bij The Basket op de VU Campus.

Direct aanmelden

Heb jij ook maar 30 seconden nodig en doe jij er alles aan om te winnen? Houd maandagavond 12 november vrij in je agenda, want dan is de tweede editie van het pijlsnelle partyspel in The Basket Amsterdam. Verzamel snel je beste vriend(in), showbizzkenner of wandelende encyclopedie bij elkaar en meld jullie aan voor de tweede editie van 30 Seconds.

Wat is 30 Seconds?
Twee teams strijden tegen elkaar. Om de beurt pakt een speler uit een team een kaartje en moet vijf bekende personen, instanties, gebeurtenissen of andere wetenswaardigheden beschrijven en omschrijven. Dit moet je doen zonder de naam, letterlijke vertalingen, en rijmwoorden te noemen. Een hele uitdaging om 5 namen en woorden binnen 30 seconden te raden en dat zonder te veel ‘uhhhs’ en ‘ummms’ te laten vallen!

“Het heeft deels met geluk en deels met algemene kennis te maken. Als het goed gaat en iemand je snapt, dan gaat het als een speer!”

Good to know:

  • Maandag 12 november
  • 19:30 – 22:00
  • Maximaal 32 teams (van 2 personen)
  • 4 rondes
  • Inschrijfgeld 2,- p.p.

Het spelschema en de spelregels worden op de avond zelf besproken. Zodat daar geen misverstanden over ontstaan (vals spelen heeft dus geen zin ;-)). We zorgen voor fantastische prijzen en als winnaar kun je natuurlijk pronken met deze geweldige titel. Veel succes met oefenen!

Aanmelden
Zelf meedoen? Dat kan via onderstaand formulier! Doe dit wel op tijd want er is een beperkte plek en vol = vol.

Locatie:

De Boelelaan 1109-b
1081 HV Amsterdam

AanmeldenTussenstand

Vind hier de uitslag van de 1e editie van het Amsterdams Kampioenschap 30 Seconds.

Tussenstand

Spelregels

In de week voorafgaand aan het evenement vind je hier de spelregels.

Uitleg & Spelregels

Speeldata

Zodra we alle inschrijvingen hebben ontvangen vind je hier het speelschema.

Bekijk het speelschema