fbpx

Minimale omzetgarantie

Minimale omzetgarantie

Met gezelschappen kunt u ook terecht voor een borrel in The Basket. Wij reserveren hiervoor een gedeelte van ons restaurant voor uw gezelschap. Op bepaalde momenten werken wij hiervoor met een minimale (drank)omzetgarantie. Houdt u rekening met onderstaande voorwaarden:

Maandag t/m woensdag:
Groepen tot 40 personen: vrij reserveren zonder drank omzetgarantie
Groepen vanaf 40 personen: wij hanteren een minimale drank omzetgarantie
à € 5,50 p.p.

Donderdag en vrijdag:
Groepen tot 25 personen: vrij reserveren zonder omzetgarantie
Groepen vanaf 25 personen: wij hanteren een minimale drank omzetgarantie
à € 7,50 p.p.

Wij gaan voor deze reserveringen uit van een borrel van 2 uur. Indien u langer wenst te borrelen dan berekenen wij hier een meerprijs à € 4,00 p.p. voor.

The Basket exclusief afhuren in het weekend? Dat kan! Neem voor prijzen en mogelijkheden contact met ons op. Indien u doordeweeks exclusief gebruik wenst maken van onze locatie bespreken wij graag de mogelijkheden met je door.

contact opnemen

Menukaart

Eten en drinken bij The Basket is altijd een feestje. De keuken is geopend van 11.00 tot 21.00 uur. Geniet van de beroemde Basketburger, een frisse maaltijdsalade of een van de andere lunch- en dinergerechten. Bekijk hier onze menukaart.

Openingstijden

The Basket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. In het weekend is The Basket exclusief af te huren voor besloten partijen. Iets te vieren? Bekijk onze mogelijkheden.

Join the team!