fbpx

Minimale omzetgarantie

Minimale omzetgarantie

Het is mogelijk om met een groter gezelschap te komen borrelen bij The Basket. Wij reserveren hiervoor een bepaalde ruimte of meerdere tafels voor u in het restaurant. Hiervoor hanteren wij een minimale drankomzetgarantie.

Voor groepen vanaf 10 personen bedraagt dit een bedrag van €5,50 per persoon per uur. Dit komt neer op 1-2 drankjes per persoon per uur, afhankelijk van wat uw gezelschap drinkt!

The Basket exclusief afhuren in het weekend? Dat kan! Neem voor prijzen en mogelijkheden contact met ons op. Indien u doordeweeks exclusief gebruik wenst maken van onze locatie bespreken wij graag de mogelijkheden met je door.

contact opnemen

Menukaart

Eten en drinken bij The Basket is altijd een feestje. De keuken is geopend van 11.00 tot 21.00 uur. Geniet van de beroemde Basketburger, een frisse maaltijdsalade of een van de andere lunch- en dinergerechten. Bekijk hier onze menukaart.

Openingstijden

The Basket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. In het weekend is The Basket exclusief af te huren voor besloten partijen. Iets te vieren? Bekijk onze mogelijkheden.

Join the team!