Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
16
aug

Amsterdams Kampioenschap 30 Seconds

Ben jij altijd super fanatiek in bordspellen en vooral tijdens een potje 30 Seconds? Dan kun je je nu opgegeven voor het Amsterdams Kampioenschap 30 Seconds bij The Basket in Amsterdam.

Heb jij ook maar 30 seconden nodig en doe jij er alles aan om te winnen? Houd maandagavond 8 oktober vrij in je agenda, want dan is het Amsterdams Kampioenschap van het pijlsnelle partyspel in The Basket in Amsterdam. Verzamel snel je beste vriend(in), showbizzkenner of wandelende encyclopedie bij elkaar en meld jullie aan voor het éérste Amsterdams Kampioenschap 30 Seconds bij The Basket.

Wat is 30 Seconds?
Twee teams strijden tegen elkaar. Om de beurt pakt een speler uit een team een kaartje en moet vijf bekende personen, instanties, gebeurtenissen of andere wetenswaardigheden beschrijven en omschrijven. Dit moet je doen zonder de naam, letterlijke vertalingen, en rijmwoorden te noemen. Een hele uitdaging om 5 namen en woorden binnen 30 seconden te raden en dat zonder te veel ‘uhhhs’ en ‘ummms’ te laten vallen!

“Het heeft deels met geluk en deels met algemene kennis te maken. Als het goed gaat en iemand je snapt, dan gaat het als een speer!”

Meer informatie en aanmelden
Zelf meedoen? Dat kan via dit formulier! Doe dit wel op tijd want er is een beperkte plek en vol = vol.

Bekijk onze maatregelen