fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
02
jul

14e plaats Terras Top 100

Op 2 juli 2018 werden bij Brasserie Staverden in Staverden, dat vorig jaar de verkiezing van Misset Horeca won, de winnaars van de Misset Horeca Terras Top 100 bekend gemaakt. Grand Café The Basket bleek dit jaar niet alleen het beste te zijn van Amsterdam, maar ook van de hele provincie Noord-Holland.

De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Nadat de afgelopen maanden ‘mystery guests’ honderden bedrijven in Nederland hadden bezocht, met als doel het beste terras van Nederland aan te wijzen, berichtte de organisatie enkele weken geleden dat The Basket een plaats in de Top 100 had behaald. Maandagavond werd bekend dat The Basket op een prachtige 14e plaats is geëindigd en daarmee het beste terras van Amsterdam is.

‘Deze zaak heeft het goed voor elkaar’, aldus het jurylid. “De medewerkers zijn goed op elkaar ingespeeld en houden alles goed in de gaten. De verwachtingen waren niet zo hoog omdat The Basket op universiteitsterrein de VU Campus ligt, maar deze zijn ruimschoots overtroffen. Het zit echt goed in elkaar!”

Bedrijfsleider Paul van Bokhorst en zijn team zijn ontzettend trots met de behaalde positie. Van Bokhorst licht toe: “Na de 87e plaats van afgelopen jaar was het weer een hele uitdaging om ook dit jaar in de Terras Top 100 terecht te komen. Laat staan om op de 14e plaats te eindigen. We hebben hier met het hele team ontzettend hard voor gewerkt. Naast deze mooie eindnotering is het geweldig om óók als beste van Amsterdam en provincie Noord-Holland uitgeroepen te worden.”

De Terras Top 100 is een initiatief van Misset Horeca, de volledige ranglijst kan worden nagelezen op www.missethoreca.nl. Andere Amsterdamse zaken die in de Terras Top 100 staan zijn Restaurant C (42e), Tap Zuid (71e), The Harbour Club Amsterdam Oost (92e) en Vondelpark3 (99e).

Lees hier onze laatste beoordeling en klik hier voor de volledige Misset Horeca Terras Top 100-ranglijst.

Kennis maken met ons terras? Reserveer een tafeltje voor lunch, diner of borrel.

Join the team!