fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
22
jun

Organiseer jouw 1,5 meter-borrel

Ondanks dat digitale evenementen ook zeker kunnen, gaat er niets boven echte ontmoetingen. Het praat makkelijker, het is gezelliger, er is meer beleving én je kunt genieten van goed eten. Tijd dus voor een gezellige 1,5 meter-borrel!

Ben je gepromoveerd, heb je je droombaan binnengehaald of vier je een jubileum? Op dat soort momenten is het natuurlijk veel leuker om met z’n allen in een ruimte te zijn dan dat je gasten je vanaf het computerscherm feliciteren. Bij The Basket kun je een 1,5 meter-borrel houden voor groepen tot 30 personen!

Met wat aanpassingen op onze locatie en (als dat nodig is) in jouw programma is een 1,5 meter-evenement goed te realiseren. Onze ruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar en kunnen wij op de meest praktische manieren indelen. Het aantal gasten bepaalt welke ruimtes wij hiervoor gebruiken en hoe wij ze zullen inrichten. Zo kun je toch gezellig en veilig met iedereen het glas heffen. Wil je meer informatie of heb je interesse in een 1.5 meter-borrel? Neem dan contact op met onze collega’s!

contact opnemen
Join the team!