fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
17
sep

Promotie of oratie vieren?

Dat jouw promotie in deze onzekere tijd moet plaatsvinden is al vervelend genoeg. En al helemaal als je jouw promotie niet kan vieren met alle mensen die je er graag bij had gewild. Gelukkig kunnen er weer promoties op de VU plaatsvinden, alleen zijn hier helaas nog wel strikte voorwaarden aan verbonden. Gelukkig biedt The Basket een passende uitkomst voor promovendi!

Dus ga jij binnenkort promoveren en wil je meer dan 30 gasten uitnodigen? Combineer jouw promotie of oratie bij de VU met The Basket. Genodigden kunnen vanuit The Basket de promotie of oratie live volgen via de livestream. Op deze manier kunnen gasten, die niet fysiek aanwezig mogen zijn, alsnog de plechtigheid volgen. Na afloop is het mogelijk om een receptie bij The Basket te houden voor maximaal 75 genodigden. Zodat je toch gezamenlijk kan proosten op jouw unieke prestatie.

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met onze salescollega’s voor de actuele capaciteit.

Contact opnemen Foodbook bekijken
  • Meer dan 30 gasten welkom
  • Capaciteit tot 75 gasten
  • Meekijken via livestream
  • Receptie na afloop mogelijk

Update n.a.v. de persconferentie op 28 september 2020

Klik hier voor de aanvullende maatregelen

Op maandag 28 september 2020 heeft er een nieuwe persconferentie plaatsgevonden, we hebben de belangrijkste veranderingen voor jou op een rij gezet:

Heb je iets te vieren of wil je iets organiseren voor groepen tot 30 personen?

Dan mag dat zolang er aan de geldende RIVM-maatregelen wordt voldaan. Dit zijn o.a. de gezondheidscontrole bij ontvangst, de gastenregistratie en het minimaal 1,5 meter afstand houden gedurende het event.

Wat zijn de aanvullende regels bij besloten evenementen voor groepen met meer dan 30 personen?

Hiervoor is het van belang dat er aan eerdergenoemde richtlijnen wordt voldaan én het event wordt gemeld bij de Veiligheidsregio Utrecht.

Hoe meld ik mijn event bij de Veiligheidsregio Utrecht?

Wij nemen contact met jou op om alle benodigde informatie te verzamelen. Wij zullen als locatie de melding en coördinatie met de Veiligheidsregio Utrecht voor jou verzorgen.

Heb je na 21 oktober een evenement boven de 30 personen geboekt of een reservering boven de 4 personen staan?
Tot nader bericht zullen deze evenementen en reserveringen blijven staan. Uiterlijk 10 dagen van tevoren nemen wij contact met jou op.

Met hoeveel personen kan ik reserveren?

Het is mogelijk om een tafel te reserveren met een maximum van vier personen. Wanneer je wilt reserveren voor een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, verzoeken wij jou om per mail contact op te nemen via amsterdam@thebasket.nl.

Update n.a.v. de persconferentie op 18 september 2020

Klik hier voor de aanvullende maatregelen

Op vrijdag 18 september heeft er een nieuwe persconferentie plaatsgevonden. Omdat The Basket in de Veiligheidsregio Amsterdam ligt hebben we de belangrijkste veranderingen voor je op een rij gezet:

Voor het restaurant en terras zijn géén aanvullende maatregelen aangekondigd. Het is nog steeds mogelijk om bij ons een tafel te reserveren, óók voor groepen. Bij ontvangst is er een gezondheidscontrole, worden de gegevens genoteerd en houden we minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Heb je iets te vieren of wil je iets organiseren voor groepen tot 50 personen?

Dan mag dat zolang er aan de geldende RIVM-maatregelen wordt voldaan. Dit zijn de gezondheidscontrole bij ontvangst, de gastenregistratie en het minimaal 1,5 meter afstand houden gedurende het event.

Wat zijn de aanvullende regels bij besloten evenementen voor groepen met meer dan 50 personen bij The Basket?

Hiervoor is het van belang dat er aan eerdergenoemde richtlijnen wordt voldaan én het event wordt gemeld bij de Veiligheidsregio Amsterdam.

Hoe meld ik mijn event bij de Veiligheidsregio Amsterdam?

Wij nemen contact met je op om alle benodigde informatie te verzamelen. Wij zullen als evenementenlocatie de melding en coördinatie met de Veiligheidsregio Amsterdam verzorgen.

Waar kan ik de overige maatregelen lezen die jullie als locatie genomen hebben?

Deze hebben we onderaan deze pagina verzameld.

Heb je nog andere vragen naar aanleiding van bovenstaande? Neem dan vooral contact met ons op via amsterdam@thebasket.nl of 020 205 0966.

Join the team!