fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
21
sep

Update n.a.v. de persconferentie van afgelopen vrijdag

Op vrijdag 18 september heeft er een nieuwe persconferentie plaatsgevonden. Omdat The Basket in de Veiligheidsregio Amsterdam ligt hebben we de belangrijkste veranderingen voor je op een rij gezet:

Voor het restaurant en terras zijn géén aanvullende maatregelen aangekondigd. Het is nog steeds mogelijk om bij ons een tafel te reserveren, óók voor groepen. Bij ontvangst is er een gezondheidscontrole, worden de gegevens genoteerd en houden we minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Heb je iets te vieren of wil je iets organiseren voor groepen tot 50 personen?

Dan mag dat zolang er aan de geldende RIVM-maatregelen wordt voldaan. Dit zijn de gezondheidscontrole bij ontvangst, de gastenregistratie en het minimaal 1,5 meter afstand houden gedurende het event.

Wat zijn de aanvullende regels bij besloten evenementen voor groepen met meer dan 50 personen bij The Basket?

Hiervoor is het van belang dat er aan eerdergenoemde richtlijnen wordt voldaan én het event wordt gemeld bij de Veiligheidsregio Amsterdam.

Hoe meld ik mijn event bij de Veiligheidsregio Amsterdam?

Wij nemen contact met je op om alle benodigde informatie te verzamelen. Wij zullen als evenementenlocatie de melding en coördinatie met de Veiligheidsregio Amsterdam verzorgen.

Waar kan ik de overige maatregelen lezen die jullie als locatie genomen hebben?

Deze hebben we verzameld op amsterdam.thebasket.nl/maatregelen.

Heb je nog andere vragen naar aanleiding van bovenstaande? Neem dan vooral contact met ons op via amsterdam@thebasket.nl of 020 205 0966.

Join the team!