fbpx

Borrel & Feest

Iets te vieren?

Gezellig borrelen? Wij hebben veel verschillende bieren op de tap en ook ruime keuze aan wijn en andere drank.

Voor gezelschappen bieden wij complete borrelarrangementen. Binnenkort iets te vieren? Dan kun je eenvoudig gebruik maken van een van onze arrangementen. Groot of klein budget wij denken graag met je mee!

Ga je binnenkort promoveren? Vier het met een receptie bij The Basket. Klik hier voor meer informatie.

Foodbook

Op bepaalde momenten werken wij met een minimale (drank)omzetgarantie bekijk hier onze voorwaarden.

Promotie-
borrel

Bij The Basket vier je jouw promotie al vanaf €19,00 p.p. Dit arrangement is te boeken vanaf 20 personen en is inclusief twee uur onbeperkt Hollands dranken arrangement, fingerfood en uit te breiden met een feestelijke glas bubbels. Natuurlijk passen wij dit arrangement graag aan naar jouw wensen!

Exclusief af te huren

The Basket is een unieke locatie in Amsterdam met een dakterras, terras, grote bar, eigen podium, licht en geluid en een super gastvrij team. Wij bieden de mogelijkheid The Basket en het (dak)terras in het weekend exclusief af te huren, uiteraard met een passende culinaire en muzikale invulling!

Iets te vieren?

The Basket is dé perfecte locatie op de Amsterdamse Zuidas voor een nieuwjaars-, afstudeer- of promotieborrel, ander feestje of diner. Kijk voor onze mooie arrangementen in ons arrangementenboek! Voor algemene informatie over prijzen en menu’s kijk je in ons inspiratieboek.

Feest-arrangement

Bij The Basket organiseer je al een leuk feest voor €19,00 p.p. Dit arrangement is te boeken vanaf 75 personen en is inclusief een onbeperkt Hollands dranken arrangement (3 uur), tafelgarnituur en twee warme hapjes. Natuurlijk passen wij dit arrangement graag aan naar jouw wensen!

Informatie aanvragen


    Join the team!