Begin van het Weekend

 

Iedere 2de vrijdag van de maand: Begin van het Weekend

Iedere 2de vrijdag van de maand is het tijd voor de gezelligste VRIJMIBO van de VU Campus! Vanaf vrijdag 14 september vieren we iedere 2de vrijdag van de maand het weekend tijdens ‘Begin van het Weekend’.

‘Begin van het Weekend’ is het perfecte moment om de week af te sluiten met je studiegenoten onder het genot van een lekkere GT. Heel gezellig om samen met vrienden, collega’s en studiegenoten naartoe te gaan.

Studeer jij op de VU Campus? Dan zijn dit de momenten om bij te praten met vrienden onder het genot van jou favoriete drankjes en hapjes, kortom de borrel waar je bij moet zijn!

Met deze toplocatie, lekkere drankjes, speciale daghap, goede muziek, en jouw aanwezigheid hebben we alle ingrediënten in huis voor de leukste VRIJMIBO’S van de Amsterdamse Zuidas.

Trommel vast al je vrienden, vriendinnen, collega’s en andere gezellige mensen op en zorg dat je erbij bent!

Wat kun je aan het begin van het weekend verwachten?
💰 Entree is gratis, wel zo fijn voor je portemonnee
🕓 Het weekend begint om 16.00 uur
🍺 Een pitcher Heineken kost maar 12,50 euro, relaxt om te delen
🍸 Het barpersoneel van The Basket maakt de lekkerste GT’s voor 6,50
🍔 Je kan gezellig blijven eten, voor een daghap betaal je maar 10 euro
📍 Begin van het Weekend vindt plaats in The Basket, je weet wel dat gezellige grand café Midden op de VU Campus in Amsterdam

De laatste keer dat we het Begin van het Weekend hebben gevierd was op 14 december 2018. Bekijk al onze actuele evenementen in onze agenda!

Bekijk onze maatregelen