fbpx

Catering

Van een lekkere lunch tot complete evenementen

Dat je bij The Basket lekker kunt lunchen, borrelen en dineren is wel bekend, maar dat The Basket ook catering op locatie verzorgt misschien nog niet!

Binnenkort een vergadering, jubileum of afdelingsborrel? The Basket denkt graag mee! Van luxe broodjes en verrassende borrelhapjes tot een barbecue, Italiaans buffet of onze beroemde burgers; The Basket verzorgt graag de catering van een borrel of evenement op jouw locatie.

Je kunt ook eenvoudig broodjes of salades bestellen en deze bij The Basket afhalen. Geef je bestelling door via amsterdam@thebasket.nl of neem telefonisch contact op via 020 – 205 0966 en je kunt ook thuis of op het werk genieten van de gerechten van The Basket.

Catering tijdens de VU introductiedagen

Catering op locatie

Afgelopen jaren heeft The Basket Amsterdam mooie evenementen (van 100 tot 1.000 bezoekers) mogen verzorgen voor onder andere de Vrije Universiteit en Co Cycling.

Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en kunnen een offerte op maat opstellen. Of het nu gaat om een informele lunch of een walking-dinner tijdens een jubileum of evenement, wij nemen alle zorg uit handen en zorgen voor passende catering van aankleding tot bediening. Daarnaast denken wij graag mee en zijn alle suggesties welkom.

Je kunt een reservering plaatsen van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur. Voor reserveringen buiten deze dagen, tijden en op feestdagen, gelden andere tarieven. Wij informeren je hier graag over.

Inspiratiebrochure

Neem ook een kijkje in onze inspiratiebrochure, waar in al onze mogelijkheden zijn omschreven. Liever een offerte op maat? Neem contact op met ons op.

Bekijk inspiratiebrochure

Offerte aanvragen?

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte op. Vul jouw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Contact

Informatie aanvragen


    Join the team!