Dakterras

Lekker borrelen op ons unieke dakterras

The Basket is een drukbezocht grand café op het universiteitsterrein van de VU, geopend voor koffie, lunch en diner. The Basket is tevens een populaire locatie voor groepsdiners en gezellige (promotie)borrels. Bij mooi weer kun je ook genieten op het terras of het dakterras exclusief afhuren voor jouw groep!

Het dakterras van The Basket is uniek! Vanaf het dakterras kun je uitkijken over de campus en de volleybalvelden en beschikt over een eigen bar, (lounge)banken en (sta)tafels. Met mooi weer de ideale plek om promotie te vieren!

Voor gezelschappen bieden wij complete borrelarrangementen. Binnenkort iets te vieren? Dan kun je eenvoudig gebruik maken van een van onze arrangementen. Groot of klein budget wij denken graag met je mee!

Inspiratiebrochure bekijken Foodbook bekijken

Op bepaalde momenten werken wij met een minimale (drank)omzetgarantie bekijk hier onze voorwaarden.

Promotie-
borrel

Bij The Basket vier je jouw promotie al vanaf €17,45 p.p. Dit arrangement is te boeken vanaf 20 personen en is inclusief twee uur onbeperkt Hollands dranken arrangement, fingerfood en uit te breiden met een feestelijke glas bubbels. Natuurlijk passen wij dit arrangement graag aan naar jouw wensen!

BBQ op het terras

Even ontsnappen aan de dagelijkse gewoontes van werk en/of studie? Met mooi weer kun je ontspannen op het terras van The Basket. Wat te denken van een geheel verzorgde barbecue? Speciaal voor groepen is het barbecue arrangement samengesteld. Geniet met vrienden, familie of collega’s van al het lekkers van de barbecue vanaf 19,- p.p.

The Basket

The Basket is een supergezellig grand café gevestigd midden op de VU campus (Amsterdamse Zuidas). Van maandag tot en met vrijdag is The Basket geopend voor koffie, lunch, diner en natuurlijk voor een gezellige borrel aan de bar of op het terras. De menukaart is gevarieerd met heerlijke klassiekers; voor ieder wat wils.

Exclusiviteit

The Basket en het dakterras zijn in het weekend exclusief af te huren, uiteraard zorgt The Basket voor lekkere hapjes en zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft aankleding en muziek. Daarnaast heeft The Basket meerdere ruimtes met een totale capaciteit tot 600 personen.

Informatie aanvragen