Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
14
sep

De eerste Woman in Sales Awards

The Basket Amsterdam is het decor voor de eerste Women in Sales Awards! Woensdag 3 oktober vindt het evenement plaats om op een positieve manier diversiteit binnen het bedrijfsleven bespreekbaar te maken.

Tijdens het evenement spreken, Mo Gawdat en Dianne Bevelander, zij inspireren en enthousiasmeren alle aanwezige gasten. Op de avond zelf worden 4 Awards uitgereikt. Deze zijn verdeeld in de volgende categorieën: Aanstormend Sales Talent, Accountmanager, Salesmanager en Sales Director van het jaar.

Het diner wordt verzorgt door chef kok Raoul Meuwese van HFSLG! Ook zal er een grote 360° projectie dome worden vastgemaakt waar maar liefst plek is voor meer dan 500 gasten.

Omdat ons grand café het decor is van dit prachtige evenement zijn we woensdag 3 oktober helaas gesloten voor reguliere gasten en sluiten we dinsdag 2 oktober om 20:00 (keuken 19:00). Donderdag 4 oktober zijn we, zoals gewoonlijk, weer vanaf 10.00 uur geopend. De aanvang van het evenement is om 16:00, hier bij The Basket Amsterdam. Voor meer informatie over het evenement bezoek je de website van Woman in Sales Awards.

Contact
De Boelelaan 1109-b
1081 HV Amsterdam
Telefoon: 020 205 0966
Mail: amsterdam@thebasket.nl

Bekijk onze maatregelen