Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
05
jun

Gezocht: Medewerker spoelkeuken

Dit ben jij
Je bent een flexibele medewerker die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt en niet bang is om vies te worden. Ook maak je graag deel uit van een jong en enthousiast team. De ideale baan naast een studie.

Dit vragen wij van onze nieuwe collega
Dat je Bevlogen, Hartelijk en Gastvrij bent, met andere woorden jij hebt een BHG hart! Als nieuwe collega werk je onder leiding Chef Neth.

Over The Basket
The Basket Amsterdam is 1 van onze 9 mooie locaties. Grand Café The Basket Amsterdam is de plek bij uitstek voor een zakelijke groepslunch, buffet, personeelsfeest, bruiloft of promotieborrel. Daarnaast is The Basket Amsterdam een populaire locatie voor groepsdiners en gezellige borrels en tevens geopend voor koffie, lunch en diner. The Basket is in het weekend exclusief af te huren voor feesten, bruiloften en partijen. Als er in het weekend geen partij is ben je dus lekker vrij!

Dit bieden wij jou
– De mogelijkheid tot flexibel werken;
– Een marktconform salaris aansluitend bij jouw ervaring en leeftijd;
– Je wordt ingewerkt door een collega die je de in’s en out’s van de locatie laat zien;
– Mogelijkheden tot het volgen van verschillende workshops tijdens o.a. de Talentday;
– De weekenden vrij;
– Een jong en gezellig team dat staat te springen om jou te leren kennen.

Lijkt het je wat?
Denk jij na het lezen van deze vacature dat jij onze nieuwe collega bent? Stuur dan jouw cv met foto en motivatie t.a.v. Paul van Bokhorst.

Ja, ik wil solliciteren

Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met onze afdeling personeelszaken via 030-7440059 of mail je vraag naar pz@bhg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reserveren