Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
11
mei

Gezocht: Salesmedewerker

Dit ben jij
Samen met onze bedrijfsleider Paul en het bevlogen team werken jullie aan kwaliteit, service, gastvrijheid én omzet. Jij bent (mede)verantwoordelijk voor alle sales- en commerciële activiteiten die plaatsvinden in en om The Basket Amsterdam, waarbij het behalen van omzetdoelstellingen een uitdaging is die je graag aangaat.

Vol enthousiasme kan je (telefonische) offertegesprekken voeren en leg je de detailafspraken in perfect Nederlands vast in offertes. Je kan duidelijke en complete werkbrieven overdragen aan je collega’s, zodat zij deze met plezier kunnen uitvoeren.

Dit vragen wij van onze nieuwe collega
Dat je Bevlogen, Hartelijk en Gastvrij bent, met andere woorden jij hebt een BHG hart! Jij hebt basis ervaring in een soortgelijke functie, hebt oog voor detail en je kunt je goed inleven in de wens van de gasten. Je communiceert goed en hebt overtuigingskracht naar (potentiële) gasten, maar zet je ook in naar je collega’s waarmee je samenwerkt op de vloer.

Dat je met regelmaat meedraait op de vloer wanneer dit nodig is tijdens drukte, ook daarom is horeca ervaring een toegevoegde waarde. Wanneer je het horeca-vak ook op de vloer uitoefent, geloven wij dat je nog meer kan begrijpen wat de gasten vragen en wat de locatie aan mogelijkheden kan bieden.

Over ons
The Basket Amsterdam is onderdeel van BHG (Brothers Horeca Groep); een groeiende horeca-organisatie in Midden-Nederland. Naast evenementenlocaties Studio A12, de Landgoederij en Kasteel Cammingha exploiteert BHG ook zes restaurants, waarvan één met een Michelinster. Het organiseren van feesten en evenementen zit in het DNA van BHG, hier wordt dagelijks vol passie en plezier aan gewerkt. Positieve reacties van klanten en tevreden gasten zijn altijd de drijfveer.

Ons Grand Café The Basket Amsterdam is dé plek bij uitstek voor een (zakelijke) groepslunch, buffet, personeelsfeest, bruiloft of een gezellige borrel. Van maandag tot en met vrijdag geopend voor koffie, lunch en diner. Als er in het weekend geen partij is ben je dus lekker vrij. Hoe uniek is dat in de horeca?!

Dit bieden wij jou
— Vrije weekenden;
— 25 vakantiedagen (op basis van ft);
— Een goede inwerkperiode door een vaste collega;
— Mogelijkheden tot het volgen van verschillende workshops tijdens o.a. de Talentday;
— 20% personeelskorting bij alle locaties van BHG;
— Een jong en gezellig team dat staat te springen om jou te leren kennen;
— Een marktconform salaris aansluitend bij jouw ervaring en leeftijd;
— De mogelijkheid om uren uit te breiden in de functie medewerker bediening naast de sales verantwoordelijkheden (zelfs tot fulltime).

Lijkt het je wel wat?
Denk jij na het lezen van de vacature dat jij onze nieuwe collega bent en kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en cv t.a.v. Paul van Bokhorst.

Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met onze afdeling personeelszaken via 030-7440059 of mail je vraag naar pz@bhg.nl. 

Nu solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.