Kerst

De locatie voor een gezellig personeelsfeest, gala, kerstdiner of borrel

Langzamerhand komt het einde van 2019 in zicht. De perfecte gelegenheid om na te denken over een kerstborrel of eindejaarsfeest. Samen met collega’s, relaties, studiegenoten of medewerkers genieten van gezelligheid en lekkere hapjes en drankjes! Wil je eens iets anders? Denk ook eens aan een kerstlunch op maat! The Basket is dé locatie op de Zuidas voor een gezellige kerstborrel, sfeervol kerstdiner of spetterend eindejaarsfeest.

Vier jouw eindejaarsevenement in één van onze sfeervolle en winters gedecoreerde ruimtes. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk onze winterarrangementen en neem contact op via amsterdam@thebasket.nl of 020 205 0966. Uiteraard ben je bij The Basket ook aan het juiste adres voor een kerstbuffet, kerstborrel, galadiner of eindejaarsfeest.

Ervaring leert dat de decembermaand een drukke periode is, daarom raden wij aan tijdig te reserveren. Het salesteam van The Basket staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Neem contact op via amsterdam@thebasket.nl of 020 205 0966 voor informatie en beschikbaarheid.

Onze locatie is ook in het weekend exclusief af te huren. Kijk voor mogelijkheden in onze brochure of neem contact op via amsterdam@thebasket.nl.

The Basket wenst je alvast fijne feestdagen en een gelukkig 2020!

Arrangementen feestdagen Brochure bekijken contact opnemen

Menukaart

Eten en drinken bij The Basket is altijd een feestje. De keuken is geopend van 11.00 tot 21.00 uur. Geniet van de beroemde Basketburger, een frisse maaltijdsalade of een van de andere lunch- en dinergerechten. Bekijk hier onze menukaart.

Openingstijden

The Basket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. In het weekend is The Basket exclusief af te huren voor besloten partijen. Iets te vieren? Bekijk onze mogelijkheden.