fbpx

De grote kerstpubquiz

All I want for Christmas, is to win the Kerstpubquiz!

Let op: De kerstpubquiz is helemaal vol gereserveerd. Er is helaas geen plek meer beschikbaar. Wil je toch nog een keer pubquizzen bij The Basket? Laat dan je gegevens achter!

Weet jij alles over vliegende rendieren, tettert je vriend(in) de hele dag kerstnummers in je oor en is je collega dol op het bakken van kerstkransen? Bundel je krachten en meld jullie aan voor de speciale kerstpubquiz en maak kans op fantastische prijzen.

Kom vast in de kerstsferen op maandag 9 december tijdens de kerstpubquiz van The Basket! Maak je op voor bloedstollende rondes boordevol kerstgerelateerde vragen en natuurlijk de muziekronde met de bekendste kersthits.

Denk jij dé kerstkenner van de Zuidas te zijn? Meld je dan nu aan met jouw team (max. 5 personen) en ga de strijd aan! Ieder team dient een teamnaam, een teamcaptain en het aantal personen door te geven. Vervolgens krijg je de instructies over het verloop van de quiz.

Aanvang is om 19.30 uur, van te voren kun je aanschuiven voor een kerstdaghap voor 12,- p.p. (incl. deelname). Reserveer hier een tafel. Thuis al gegeten? Geen probleem. Voor 2,- p.p. doe je al mee voor de hoofdprijs!

Heb je verder nog vragen? Stel deze dan gerust telefonisch via 020-205 0966 of per mail via amsterdam@thebasket.nl. Vul snel het formulier in op deze pagina (vol = vol) en maak kans op mooie prijzen!

Aanmelden (vol gereserveerd)


Spelregels

Een bloedstollend spannende quiz! Acht categorieën met muziekfragmenten en vragen. Klik hieronder voor uitleg en spelregels! Let op: Het is niet toegestaan om een kwetsende teamnaam op te geven.

Uitleg & Spelregels

Pubquiz op locatie

Wil jij een pubquiz organiseren op locatie? Ook dat kan! Wij regelen de vragen, een quizmaster en eventueel de catering!

Pubquiz aanvragen

Bekijk onze maatregelen