fbpx

Keuken

Eten en drinken bij The Basket is altijd een feestje

Direct reserveren

LUNCH

Heerlijk en snel lunchen? Dat kan bij The Basket! We hebben genoeg keuzes in brood, salades en andere heerlijke gerechten als burgers en uitsmijters.

Bekijk de lunchkaart

For English click here.

Diner

Bij The Basket kan je terecht als je even geen zin hebt om te koken, of wanneer je met collega’s, vrienden of mede-studenten wil blijven eten na een uitgebreide borrel. 

Bekijk de dinerkaart

For the English menu click here.

Bites

Gezellig borrelen? Wij hebben verschillende soorten bier op de tap en ook genoeg keuze aan wijn en andere drank. The Basket Bites worden tussen 11.00 en 19.00 uur geserveerd.

Bekijk de borrelkaart

Foodbook

Voor groepen vanaf 10 personen verzorgt de keukenbrigade van The Basket een groepsdiner (op maat) of een heerlijk buffet met koude en warme gerechten.

Bekijk het Foodbook

De enthousiaste keukenbrigade van The Basket, maakt vol liefde alle gerechten voor je klaar. Van de beroemde The Basket burger tot een goede saté of een frisse maaltijdsalade, een lunch of diner bij The Basket is altijd een feestje! The Basket werkt met vaste leveranciers en de kwaliteit van onze producten staat hoog in het vaandel. Een snelle lunch of een uitgebreid diner? Onze collega’s zorgen ervoor dat je tevreden het pand verlaat. …..maar het beste kun je dat natuurlijk zelf ervaren!

Join the team!