fbpx

Keuken

Eten en drinken bij The Basket is altijd een feestje

The Basket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 11.00 tot 19.00 uur. Onze keuken is geopend van 11.30 tot 18.30 uur. Bekijk hier onze menukaart. Our menu is also available in English, click here for our menu.
Direct reserveren

All day menu

Nieuw: all day menu bij The Basket. Onze gerechten zijn op ieder moment van de dag te bestellen; dus één kaart de hele dag door. Neem alvast een kijkje en proef het zelf.

All day menu bekijken

Bites

Gezellig borrelen? Wij hebben verschillende soorten bier op de tap en ook genoeg keuze aan wijn en andere drank. The Basket Bites worden tussen 11.00 en 19.00 uur geserveerd.

Bekijk de borrelkaart

Foodbook

Voor groepen vanaf 10 personen verzorgt de keukenbrigade van The Basket een groepsdiner (op maat) of een heerlijk buffet met koude en warme gerechten.

Bekijk het Foodbook

De enthousiaste keukenbrigade van The Basket, onder leiding van Chef Neth, maakt vol liefde alle gerechten voor je klaar. Van de beroemde Basketburger tot een goede saté of een frisse maaltijdsalade, een lunch of diner bij The Basket is altijd een feestje! The Basket werkt met vaste leveranciers en de kwaliteit van onze producten staat hoog in het vaandel. Een snelle lunch of een uitgebreid diner? Onze collega’s zorgen ervoor dat je tevreden het pand verlaat. …..maar het beste kun je dat natuurlijk zelf ervaren!

All day English Menu