Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
13
mrt

Vacature: Leerling gastheer / -vrouw

The Basket – Amsterdam

(BOL, BBL niv 2,3,4)

Dit ben jij
Als leerling/stagiair gastheer/-vrouw ben jij diegene die onze gasten een warm welkom geeft. Jij bent een representatieve en energieke collega, die onze gast het perfecte serviceniveau wil bieden.

Dit vragen wij van onze nieuwe collega
Dat je Bevlogen, Hartelijk en Gastvrij bent, met andere woorden jij hebt een BHG hart! Je snapt dat jij en je collega’s het verschil maken in onze branche. Tijdens je stageperiode leer je hoe je samen met het team er voor kan zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Natuurlijk zorg jij er samen met je collega’s voor dat je de hygiëne regels naleeft.

Wat ga je dan allemaal doen?

  • Je verwelkomt gasten met je mooiste glimlach en brengt ze naar een tafel;
  • Je zorgt voor een energieke werkhouding;
  • Je kent de producten;
  • Je serveert de drankjes en het diner;
  • Tussentijds vraag je of alles naar wens is;
  • Bij onvrede; toon je begrip;
  • Aan het einde van de avond help je met het opruimen en klaarzetten voor een nieuwe dag;
  • En… je hebt plezier in jouw werk!

 

Over ons
The Basket Amsterdam is 1 van onze 9 mooie locaties. Grand Café The Basket Amsterdam is de plek bij uitstek voor een zakelijke groepslunch, buffet, personeelsfeest, bruiloft of promotieborrel. Daarnaast is The Basket Amsterdam een populaire locatie voor groepsdiners en gezellige borrels en tevens geopend voor koffie, lunch en diner. The Basket is in het weekend exclusief af te huren voor feesten, bruiloften en partijen. Als er in het weekend geen partij is ben je dus lekker vrij!

Ben je enthousiast?
Denk jij na het lezen van de vacature dat jij onze nieuwe leerling/stagiair  bent en kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en cv t.a.v. Paul van Bokhorst. Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met onze afdeling personeelszaken via 030-7440059 of mail je vraag naar pz@bhg.nl.

Ja, ik wil solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.