Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
13
mrt

Vacature: Leerling kok

The Basket – Amsterdam

(BBL niv 2,3)

Dit ben jij
Als leerling kok ben jij diegene die het kookvak wil leren en onze chef Neth gaat je daarbij helpen. Jij bent een representatieve en energieke collega, die onze gast het perfecte gerecht wil bieden.

Dit vragen wij van onze nieuwe collega
Dat je Bevlogen, Hartelijk en Gastvrij bent, met andere woorden jij hebt een BHG hart! Je snapt dat jij en je collega’s het verschil maken in onze branche. Tijdens je stageperiode leer je hoe je samen met het team er voor kan zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Natuurlijk zorg jij er samen met je collega’s voor dat je de hygiëne regels naleeft.

Over ons
The Basket Amsterdam is 1 van onze 9 mooie locaties. Grand Café The Basket Amsterdam is de plek bij uitstek voor een zakelijke groepslunch, buffet, personeelsfeest, bruiloft of promotieborrel. Daarnaast is The Basket Amsterdam een populaire locatie voor groepsdiners en gezellige borrels en tevens geopend voor koffie, lunch en diner. The Basket is in het weekend exclusief af te huren voor feesten, bruiloften en partijen. Als er in het weekend geen partij is ben je dus lekker vrij!

Ben je enthousiast?
Denk jij na het lezen van de vacature dat jij onze nieuwe leerling/stagiair  bent en kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en cv t.a.v. Nethaneel Yosef. Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met onze afdeling personeelszaken via 030-7440059 of mail je vraag naar pz@bhg.nl.

Ja, ik wil solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.