Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
26
sep

Fulltime medewerker bediening gezocht

Dit ben jij
Als medewerker bediening ben jij diegene die onze gasten een warm welkom geeft. Jij bent een representatieve en energieke collega, die onze gast het perfecte serviceniveau wil bieden.

Dit vragen wij van onze nieuwe collega
Dat je Bevlogen, Hartelijk en Gastvrij bent, met andere woorden jij hebt een BHG hart! Als nieuwe collega werk je onder leiding van bedrijfsleider Paul. Jij hebt al wat ervaring in een soortgelijke functie en bent een horecamens in hart en nieren. Je hebt oog voor detail en je kunt je goed inleven in de wens van de gast.

Over The Basket Amsterdam
The Basket Amsterdam is onderdeel van BHG (Brothers Horeca Groep). Grand Café The Basket Amsterdam is onlangs 14e geworden in de “ Terras top 100”. The Basket is geopend van maandag t/m vrijdag en de plek bij uitstek voor een zakelijke groepslunch, buffet, personeelsfeest, bruiloft of promotieborrel. Daarnaast is het een populaire locatie voor groepsdiners en gezellige borrels, tevens geopend voor koffie, lunch en diner. In het weekend is de locatie exclusief af te huren voor feesten, bruiloften en partijen.

Als er dus geen partij is ben je het weekend lekker vrij!

Dit bieden wij jou
— Een marktconform salaris aansluitend bij jouw ervaring en leeftijd;
— 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur per week);
— Een leuke en groeiende organisatie waarbij je zelf ook kunt groeien;
— Je wordt ingewerkt door een collega die je de in’s en out’s van de locatie laat zien;
— Mogelijkheden tot het volgen van verschillende workshops tijdens o.a. de Talentday;
— Een jong en gezellig team dat staat te springen om jou te leren kennen.

Lijkt het je wel wat?
Denk jij na het lezen van de vacature dat jij onze nieuwe collega bent en kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en cv (met foto) t.a.v. Paul van Bokhorst.

Ja, ik wil solliciteren

Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met onze afdeling personeelszaken via 030-7440059 of mail je vraag naar pz@bhg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.