fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
19
mei

Meneer Smakers pop-up!

The Basket nodigt Meneer Smakers uit! Vanaf 21 mei neemt Meneer Smakers tijdelijk ons restaurant over met het Meneer Smakers pop-up restaurant. Tot en met 21 juni kun je genieten van de ambachtelijke (vegetarische) burgers, lekkere lunchbroodjes, dranken en salades van Meneer Smakers! Gewoon bij ons in het restaurant op de VU campus of bij jou thuis!

Meneer Smakers is de bekendste burgerbar uit Utrecht. Sinds kort is Meneer Smakers ook gevestigd in het centrum van Arnhem en nu kunnen ook Amsterdammers de burgers proberen! Meneer Smakers staat bekend om haar ambachtelijke burgers en huisgemaakte frietjes. De heerlijke burgers zijn gemaakt van streekproducten en zijn ook vegetarisch of veganistisch te bestellen.

Alle burgers zijn onderdeel van de Familie Smakers. Zo heb je de Mevrouw Smakers (pittige burger met gegrilde paprika en courgette), de Ome Jimmie (burger van Schotse, wilde zalm met kappertjes), de Tante Connie (vega burger van geitenkaas en cashewnoten) en nog heel veel andere familieleden! Welke kies jij?

Bekijk de menukaart

Wil je meer weten over Meneer Smakers? Bekijk de Meneer Smakers website.