Meneer Smakers pop-up

Meneer Smakers pop-up

Van 21 mei t/m 21 juni bij The Basket

The Basket nodigt Meneer Smakers uit! Vanaf 21 mei neemt Meneer Smakers tijdelijk ons restaurant over met het Meneer Smakers pop-up restaurant. Tot en met 21 juni kun je genieten van de ambachtelijke (vegetarische) burgers, lekkere lunchbroodjes, dranken en salades van Meneer Smakers! Gewoon bij ons in het restaurant op de VU campus of bij jou thuis!

Meneer Smakers is de bekendste burgerbar uit Utrecht. Sinds kort is Meneer Smakers ook gevestigd in het centrum van Arnhem en nu kunnen ook Amsterdammers de burgers proberen! Meneer Smakers staat bekend om haar ambachtelijke burgers en huisgemaakte frietjes. De heerlijke burgers zijn gemaakt van streekproducten en zijn ook vegetarisch of veganistisch te bestellen.

Alle burgers zijn onderdeel van de Familie Smakers. Zo heb je de Mevrouw Smakers (pittige burger met gegrilde paprika en courgette), de Ome Jimmie (burger van Schotse, wilde zalm met kappertjes), de Tante Connie (vega burger van geitenkaas en cashewnoten) en nog heel veel andere familieleden! Welke kies jij?

Bekijk de menukaart

Wil je meer weten over Meneer Smakers? Bezoek de Meneer Smakers website.

Meneer Smakers website

Een greep uit de ambachtelijke burgers

Veelgestelde vragen

Meneer Smakers

Meneer Smakers, is dat nieuw?
Meneer Smakers is een burgerbar met vier vesigingen in Utrecht, één in Arnhem en twee foodtrucks on tour.

Waarom is The Basket opeens een Meneer Smakers?
Meneer Smakers is onderdeel van dezelfde horecagroep als The Basket (BHG). Om te ervaren hoe Meneer Smakers aanslaat bij de gasten van The Basket hebben we deze Meneer Smakers pop-up opgezet. Zo we.ten we of Meneer Smakers straks een plekje moet krijgen op de campus én kunnen we met onze bezorgpartners de Zuidas en omstreken deze zomer van de lekkerste ambachtelijke burgers voorzien.
Kan ik vooraf een tafel bij Meneer Smakers reserveren?
Dat is helaas niet mogelijk, wel kan je bij ons vanaf 1 juni je bestelling bij de counter doen en ter plekke nuttigen. Gelieve dit tijdens de bestelling aan geven zodat we het overzicht kunnen behouden van het aantal personen dat binnen is.
Kan ik vooraf een tafel bij Meneer Smakers reserveren?
Dat is helaas niet mogelijk, wel kan je bij ons vanaf 1 juni je bestelling bij de counter doen en ter plekke nuttigen. Gelieve dit tijdens de bestelling aan geven zodat we het overzicht kunnen behouden van het aantal personen dat binnen is.
Ik wil iemand een Meneer Smakers-cadeaubon geven.
Deze kun je eenvoudig online bestellen via www.meneersmakers.nl.

Bezorgen en bestellen

Ik heb een vraag over mijn bestelling die ik zojuist gedaan heb.
Dan kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen via 020 205 0966.

Ik heb een bestelling gedaan, maar er is iets misgegaan.
Jammer om te horen, we willen je vragen om te mailen naar hallo@meneersmakers.nl dan nemen we contact met je op.

The Basket

Ik heb een reservering staan deze zomer bij The Basket, wat gebeurt daarmee?
Ons team neemt telefonisch contact met je op, om de details door te spreken.

Ik wil een ruimte huren, is dat nog mogelijk?
Op maandag en dinsdag, en buiten onze reguliere openingstijden is dit in overleg mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar amsterdam@thebasket.nl of vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
Ik heb een The Basket-cadeaubon, kan ik deze ook bij de Meneer Smakers pop-up inleveren?
Jazeker! Dat is mogelijk bij afhalen, helaas niet via een van onze bezorgdiensten

Alle overige vragen omtrent de maatregelen die we hebben genomen kun je hier vinden.

Afhalen

Het is ook mogelijk om onze burgers, lunchbroodjes en salades bij ons af te halen en op te eten. Je bent van harte welkom tijdens onze openingstijden van woensdag t/m zondag. Bestellen kan eenvoudig aan de bar. Tot Smakers!

Routebeschrijving

Thuis laten bezorgen

Het is ook mogelijk om de lekkerste ambachtelijke burgers thuis te laten bezorgen op de Amsterdamse Zuidas. Je kunt eenvoudig online een bestelling plaatsen via het platform Thuisbezorgd. 

Direct online bestellen

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Vul onderstaand formulier in!


Bekijk onze maatregelen