fbpx

Pubquiz

Denk jij de nieuwe Einstein van de VU campus te zijn?

Maandag 6 februari: THE BASKET PUBQUIZ.
Ben jij dé Einstein van Amsterdam?

Meld je aan voor de Pubquiz

Beschik jij over een hele goede algemene kennis en houd je wel van een gezellige competitie? Meld je aan en ga de strijd aan met de overige teams! Doe dit snel, want er is enkel plek voor een aantal teams.

Onze pubquiz bestaat uit verschillende rondes met vragen, muziekfragmenten, foto’s van o.a. beroemdheden en nog veel meer. Ieder team dient een teamnaam, een teamcaptain en het aantal personen door te geven. Vervolgens krijg je de instructies over het verloop van de quiz. The Basket betaalt de drankrekening van het winnende team!

Je kunt je eenvoudig aanmelden via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. De pubquiz start om 18.30 uur. We willen je vragen om minstens een kwartier van te voren aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen. Uiteraard vinden we het leuk als je van tevoren met het team komt eten. Bekijk hier alvast de menukaart. en Reserveer hier een tafel.

* Deelname kost 2 euro per persoon.

Aanmeldformulier voor de pubquiz

Stap 1 van 2

  • Voer een nummer in van 1 tot 5.

Uitleg

Een bloedstollend spannende quiz! Verschillende categorieën met muziekfragmenten en vragen die door onze quizmaster worden gesteld. Vul je antwoord in op je antwoordenformulier en lever deze aan het eind van de pubquiz is om de scores te berekenen!

LET OP:

  • Het is niet toegestaan om een kwetsende teamnaam op te geven;
  • Het gebruik van mobiele telefoons om antwoorden op te zoeken is niet toegestaan.
Join the team!