Pubquiz

Denk jij de nieuwe Einstein van de VU campus te zijn?

Iedere 2e maandag van de maand om 19.30 uur is het tijd voor The Basket Pubquiz! Meld je nu aan en maak kans op fantastische prijzen.

Denk jij de nieuwe Einstein van de VU campus te zijn?
Meld je dan nu aan met jouw team (max. 5 personen) en ga de strijd aan! Ieder team dient een teamnaam, een teamcaptain en het aantal personen door te geven. Vervolgens krijg je de instructies over het verloop van de quiz.

Deelname kost € 2,- p.p. Blijf je gezellig eten? Dan speel je gratis!

Heb je verder nog vragen? Stel deze dan gerust telefonisch via 020-205 0966 of per mail via amsterdam@thebasket.nl. Vul snel het formulier in op deze pagina (vol = vol) en maak kans op mooie prijzen!

Aanmelden


Tussenstand

Er is flink gestreden om de titel, bekijk hier de actuele eindstand!

Tussenstand

Spelregels

Een bloedstollend spannende quiz! Acht categorieën met muziekfragmenten en vragen. Klik hieronder voor uitleg en spelregels! Let op: Het is niet toegestaan om een kwetsende teamnaam op te geven.

Uitleg & Spelregels

Speeldata

Wil je met jouw team ook de slimste van De Zuidas worden? Bekijk dan hier het speelschema, noteer de data in je agenda en meld je snel aan!

Bekijk het speelschema

Pubquiz op locatie

Wil jij een pubquiz organiseren op locatie? Ook dat kan! Wij regelen de vragen, een quizmaster en eventueel de catering!

Pubquiz aanvragen