Reserveren

Tafel reserveren

Informatie over reserveren

We raden je aan tijdig te reserveren i.v.m. de drukte. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een tafel. Uiteraard kun je direct online een reservering te plaatsen. Let op bij het plaatsen van een reservering dat je ook het aantal personen aangeeft. In het opmerkingenveld kun je extra informatie doorgeven. Heb je specifieke wensen? Dan kun je het beste even telefonisch contact opnemen via 020 – 205 0966. Wij doen dan ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

Na het plaatsen van jouw online reservering is deze gelijk definitief. Je ontvangt ook een bevestiging per mail.

Wil je reserveren voor gezelschappen vanaf 10 personen? Neem dan ook telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar amsterdam@thebasket.nl.

Voor meer informatie over het reserveren van ’t Dackterraz, het exclusief afhuren van The Basket, helpt ons salesteam je graag verder. Bel 020 – 205 0966 of stuur een e-mail naar amsterdam@thebasket.nl. Wij kijken uit naar je komst!

The Basket Amsterdam werkt samen met BookDinners; het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. Je kunt hier eenvoudig een reservering maken, ons restaurant opslaan en delen.

Parkeergelegenheid

Vanwege de bouw van het nieuwe Universiteitsgebouw op de VU campus kan je helaas niet meer voor de deur parkeren. Op nog geen 10 minuten loopafstand kan je parkeren in P1 of P2 (betaald). In het weekend en na 19.00 uur kan je in de straat gratis parkeren.

Openingstijden

The Basket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 22.00 uur, de keuken is geopend van 11.00 tot 21.00 uur.

Bijzondere openingstijden
The Basket is gesloten op Goede Vrijdag, 1e & 2e paasdag, Koningsdag en Bevrijdingsdag.