fbpx

Reserveren

Tafel reserveren

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar amsterdam@thebasket.nl

Informatie over reserveren

The Basket is van maandag t/m vrijdag geopend van 11.00 tot 20.00 uur voor lunch, borrel en diner.
 
Op dit moment hanteren we een maximum van vijf personen per reservering. Wanneer je wilt reserveren voor een gezelschap dat uit méér dan vijf personen bestaat of mocht online reserveren niet lukken, verzoeken we je per mail contact op te nemen met amsterdam@thebasket.nl.
 
Wij vragen je vriendelijk via ons reserveringssysteem een reservering te maken voor lunch en diner. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld. Wij verzoeken je tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen.
 
Reserveren voor vandaag
Wil je reserveren voor dezelfde dag (vandaag) en staat het gewenste tijdstip er niet bij? Dan verzoeken wij je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen om te informeren naar de actuele mogelijkheden van de dag.
 
Mocht het restaurant toch vol gereserveerd zijn, dan kun je een reservering plaatsen bij één van de andere BHG-restaurants. Klik hier voor de BHG-restaurants. Wanneer je spontaan wil langskomen, kun je bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn.
 
Voor meer informatie over het reserveren of het exclusief afhuren van The Basket, dan helpt ons salesteam je graag verder. Bel 020 – 205 0966 of stuur een e-mail naar amsterdam@thebasket.nl. Wij kijken uit naar je komst!

The Basket Amsterdam werkt samen met BookDinners; het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. Je kunt hier eenvoudig een reservering maken, ons restaurant opslaan en delen.

Parkeergelegenheid

Vanwege de bouw van het nieuwe Universiteitsgebouw op de VU campus kan je helaas niet meer voor de deur parkeren. Op nog geen 10 minuten loopafstand kan je parkeren in P1 of P2 (betaald). In het weekend en na 19.00 uur kan je in de straat gratis parkeren.

Openingstijden

The Basket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 11.00 tot 20.00 uur, de keuken is geopend van 19.00 uur.

Join the team!