fbpx

Reserveren

Tafel reserveren

Informatie over reserveren

The Basket is van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur voor lunch, borrel en diner.
 
Op dit moment hanteren we een maximum van tien personen per reservering. Wanneer je wilt reserveren voor een gezelschap dat uit meer dan tien personen bestaat of mocht online reserveren niet lukken, verzoeken we je per mail contact op te nemen met amsterdam@thebasket.nl.
 
Wij vragen je vriendelijk via ons reserveringssysteem een reservering te maken voor lunch en diner. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld. Wij verzoeken je tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Mocht het restaurant toch vol gereserveerd zijn, dan kun je een reservering plaatsen bij één van de andere BHG-restaurants. Klik hier voor de BHG-restaurants. Wanneer je spontaan wil langskomen, kun je bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn.
 
Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben wij diverse maatregelen getroffen. Bekijk onze maatregelen hier.
 
Voor meer informatie over het reserveren van ons dakterras of het exclusief afhuren van The Basket, dan helpt ons salesteam je graag verder. Bel 020 – 205 0966 of stuur een e-mail naar amsterdam@thebasket.nl. Wij kijken uit naar je komst!

The Basket Amsterdam werkt samen met BookDinners; het eerste sociale restaurantplatform van Nederland. Je kunt hier eenvoudig een reservering maken, ons restaurant opslaan en delen.

Parkeergelegenheid

Vanwege de bouw van het nieuwe Universiteitsgebouw op de VU campus kan je helaas niet meer voor de deur parkeren. Op nog geen 10 minuten loopafstand kan je parkeren in P1 of P2 (betaald). In het weekend en na 19.00 uur kan je in de straat gratis parkeren.

Openingstijden

The Basket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 11.00 tot 19.00 uur, de keuken is geopend van 11.30 tot 18.30 uur.

Bijzondere openingstijden
The Basket is gesloten op Goede Vrijdag, 1e & 2e paasdag, Koningsdag en Bevrijdingsdag.

Join the team!