Stef Stuntpiloot

Het studentenspel van dit moment en op 18 maart in The Basket Amsterdam;
het Amsterdams Kampioenschap Stef Stuntpiloot!

Wie mogen zich de volgende Amsterdamse kampioenen Stef Stuntpiloot noemen? Maandag 18 maart 2019 strijden de teams vanaf 19.00 uur om de kampioenen van de VU campus op de Zuidas te worden. Het spel wordt jarenlang gezien als het studentenhuisspel van Nederland, dus laat maar zien of dat waar is! Vorm een team van twee personen en je speelt een wedstrijd uit ‘best of 5’. Het team dat per ronde zijn muntjes staande weet te houden, krijgt 1 punt. Wie als eerste 3 punten heeft verdiend heeft de wedstrijd gewonnen! Vervolgens spelen we het toernooischema af tot aan finale.

Meld je snel aan en verzeker je van deelname, let op: VOL = VOL.

Aanmelden Stef Stuntpiloot

[recaptcha]

Uitleg

Bloedstollend spannend studentenspel! Vier deelnemers aan een tafel, 2 teams van 2, 12 muntjes, 1 stuntpiloot en veel lol.

Tips

Benieuwd hoe je jouw tegenstanders onder de tafel ‘Steft’? Klik dan hier en lees de tips!

Datum

Maandag 18 maart 2019 strijden we voor de 1e keer dit jaar om de titel ‘Steffer van Amsterdam’. Om 19.00 uur gaan we van start!

Bier

Zeg je Stef, dan zeg je bier! Tijdens de Amsterdamse Kampioenschappen Stef Stuntpiloot betaal je voor een pitcher Heineken slechts 12,50!

Kosten

Voor slechts 2 euro p.p. kun je meedoen! Heet je Stef of ben je aantoonbaar stuntpiloot? Dan speel je gratis!

Menukaart

Eten en drinken bij The Basket is altijd een feestje. De keuken is geopend van 11.00 tot 21.00 uur. Geniet van de beroemde Basketburger, een frisse maaltijdsalade of een van de andere lunch- en dinergerechten. Bekijk hier onze menukaart.

Openingstijden

The Basket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. In het weekend is The Basket exclusief af te huren voor besloten partijen. Iets te vieren? Bekijk onze mogelijkheden.