fbpx

Vergaderen

Vergaderen op de campus

The Basket Amsterdam is een unieke locatie midden op de VU campus (Zuidas), de ideale plek voor een zakelijke bijeenkomst of vergadering. Naast het restaurant beschikt The Basket over twee besloten vergaderzalen en een subzaal met een maximum capaciteit van 50 personen per zaal. Uiteraard is het ook mogelijk de zalen te combineren (o.b.v. beschikbaarheid). Onze twee zalen beschikken over een projectiescherm, flip-over, wifi en alle benodigde kantoorartikelen zoals schrijfwaren en blocnote.

Ons salesteam informeert je graag over de talloze mogelijkheden met betrekking tot de vergadering. Je boekt al een 4-uurs vergaderarrangement vanaf 17,50 p.p. (vanaf 10 personen). Wil je een vergadering op donderdag of vrijdag beleggen? Vergaderen op donderdag en vrijdag kan tot uiterlijk 16.00 uur.

Vraag naar onze beschikbaarheid en mogelijkheden, mail naar amsterdam@thebasket.nl.

Bekijk de vergaderarrangementen

Feestje of jubileum?

Binnenkort een jubileum, promotie of iets anders te vieren? Een evenement bij The Basket staat garant voor sfeer en gastvrijheid. Graag kijken we samen naar een passende culinaire en muzikale invulling van jouw feest, receptie of zakelijke borrel op de Zuidas van Amsterdam.

Vergaderen in een bijzondere omgeving?

Wil je vergaderen in een bijzondere omgeving, de Botanische tuin is uitermate geschikt!

De Botanische tuin, de voormalige Hortus Botanicus VU, is een groene oase in Buitenveldert. Een verborgen pareltje in Amsterdam, zeer geschikt voor een lezing, presentatie, vergadering of fotoshoot. The Basket verzorgt de catering op deze prachtige locatie.

Bekijk arrangementen

Informatie aanvragen


    Join the team!