Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
02
aug

Welkom op de VU campus

Het einde van de zomer nadert en dat betekent dat wij de komende periode veel nieuwe studenten mogen verwelkomen op de VU campus!

Van woensdag 23 tot en met dinsdag 29 augustus ervaren nieuwe studenten wat er bij studeren aan de VU komt kijken. Tijdens de VU introductiedagen kan je als nieuwe student gelijk vrienden maken, al voor de eerste collegedag begint. Er zijn tal van activiteiten georganiseerd en tussendoor kan je bij The Basket genieten van een lekker drankje, kop koffie of LEVEND STEF STUNTPILOOT! Klik hier voor meer informatie over de VU introductiedagen.

Tijdens je studie kom je ons vast en zeker vaker tegen. Want The basket is de ‘huiskamer’ van de VU campus! Van maandag t/m vrijdag kan je bij The Basket terecht voor een lekkere kop koffie, lunch, borrel en diner. Daarnaast zijn de donderdag- en vrijdagmiddagborrels erg populair. Bij mooi weer kan je genieten van het zonnetje op ons unieke dakterras! Kom gerust even langs.

Verder organiseren wij iedere 2e maandag van de maand om 19.30 uur The Basket Pubquiz! Een gezellige quiz met vragen over muziek, actualiteit, geschiedenis, sport en nog veel meer. Vorm een team van max. 5 personen en laat zien dat jullie het slimste team van de Zuidas zijn! Doe mee tijdens de eerste pubquiz na de zomer (11 september) en leer gelijk je medestudenten beter kennen!

Regelmatig zijn wij op zoek naar studenten die ons team komen versterken. Dus mocht je tijdens je studententijd nog op zoek zijn naar een leuke bijbaan in de horeca? Houd dan onze website in de gaten of vraag een sollicitatieformulier aan de bar! Op dit moment zijn wij op zoek naar medewerkers bediening.

Wij wensen je veel succes en ook vooral plezier tijdens je studententijd. Graag tot snel!