Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
19
aug

Welkom op de VU campus

De laatste weken van de zomer zijn aangebroken en dat betekent dat Amsterdam binnenkort volloopt met nieuwe gezichten: de VU introductiedagen gaan beginnen!

Van woensdag 21 tot en met dinsdag 27 augustus 2019 ervaren nieuwe studenten wat er bij studeren aan de VU komt kijken. Tijdens de VU introductiedagen leer je de stad kennen, ontdek je waar je in de VU moet zijn en maak je kennis met je nieuwe studiegenoten. Zo heb je op je eerste collegedag gelijk wat mensen waar je bij kunt gaan zitten! Er worden de hele week lang tal van activiteiten gepland. Tussendoor kan je bij The Basket genieten van een lekker drankje, kop koffie of een begin maken aan je speciaalbierenstempelkaart! Klik hier voor meer informatie over de VU introductiedagen.

Tijdens je studie kom je ons vast en zeker vaker tegen. The Basket is immers de ‘huiskamer’ van de VU campus! Van maandag t/m vrijdag kan je bij The Basket terecht voor een lekkere kop koffie, lunch, borrel en diner. Daarnaast zijn de donderdag- en vrijdagmiddagborrels erg populair. Bij mooi weer kan je genieten van het zonnetje op ons unieke dakterras! Wist je trouwens dat The Basket in 2018 is uitgeroepen tot beste terras van Amsterdam? Kom gerust even langs.

Regelmatig zijn wij op zoek naar studenten die ons team komen versterken. Dus mocht je tijdens je studententijd nog op zoek zijn naar een leuke bijbaan in de horeca? Houd dan onze website in de gaten of vraag een sollicitatieformulier aan de bar! Op dit moment zijn wij op zoek naar medewerkers bediening.

Wij wensen je veel succes en ook vooral plezier tijdens je studententijd. Graag tot snel!

Reserveren