Nieuws

Het laatste nieuws van The Basket
17
jul

Vacature: Zelfstandig werkend kok

Dit ben jij
Je hebt passie voor het koksvak en je hebt bij voorkeur al ervaring in een soortgelijke functie. We zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok (fulltime) maar we nodigen je ook uit om te solliciteren als je basis kok bent met al enige jaren ervaring. Het belangrijkste is dat je er plezier en voldoening uithaalt om goede gerechten op eetcafé- niveau te maken en dat je netjes kunt werken.

Over The Basket Amsterdam
Grand Café The Basket Amsterdam is gevestigd op de campus van de VU (Zuidas) en is geopend van maandag tot en met vrijdag. Het is de plek bij uitstek voor groepsdiners en gezellige borrels en tevens geopend voor koffie, lunch en diner. The Basket is in het weekend exclusief af te huren voor feesten en partijen. The Basket is onderdeel van BHG (Brothers Horeca Groep) een groeiende horeca-organisatie waar persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van de medewerkers erg belangrijk zijn.

Dit bieden wij jou
— Een marktconform salaris aansluitend bij jouw ervaring en leeftijd;
— De weekenden en feestdagen ben je vrij;
— 25 vakantiedagen (op basis van ft);
— Een leuke en groeiende organisatie waarbij je zelf ook kunt groeien;
— 20% personeelskorting bij alle locaties van BHG;
— Mogelijkheden tot het volgen van verschillende workshops tijdens o.a. de Talentday;
— Een jong en vakkundig team dat staat te springen om jou te leren kennen.

Dit vragen wij van onze nieuwe collega
Dat je Bevlogen, Hartelijk en Gastvrij bent, met andere woorden jij hebt een BHG hart! Je hebt de benodigde papieren en ervaring en je bent een flexibele medewerker die werkt volgens HACCP.

Lijkt het je wel wat?
Stuur dan jouw cv met motivatie t.a.v. de bedrijfsleider Paul van Bokhorst. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met afdeling personeelszaken via 030-7440059 of mail naar pz@bhg.nl